Осим плесне групе коју је водио са тадашном женом Слађом Делибашић, Ђогани је одлучио да оформи и вокалну групу која би стварала нешто другачију музику од оне на коју је тадашња публика навикла.

Фото: Д. Мишић

 

 

- Седео сам са мојим пријатељем Данијелом и рекао му да желим да текст буде мало другачији, да не буде о љубави о растанцима, о свему ономе што се тада правило. Он је рекао: ''Друже једино да идемо на Марс па да напишемо песму'', и ја кажем ''То, то нам треба. Идемо на Марс" - почео је причу Ђоле у свом филму ''Живот и сцена''.

- Тражио сам да буде ново, шаљиво... То је као нека пародија на народњаке, без увреде икоме. И сви смо успут смишљали текст, нисмо имали другу строфу, па се свако убацивао са неким делом текста - рекао је денсер.

И у моменту када је песма завршена и када је требало лансирати је и изазвати општу пометњу, десило се нешто неочекивано. Фаталну грешку направио је чувени Кобац у чијем су студију снимали поменути хит.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Djogani

 

 

- У то време није било хард дискова, и није било аутосаве, ја сам се погубио, нисам кликнуо саве и заборавио да снимим - рекао је Кобац и додао да је мислио да ће га Ђоле убити када му је видео поглед.

- Ја сам био под таквим адреналинским шоком да нисам знао шта да кажем. Само сам га гледао. Избрисао је тако добру песму са тако добрим аранжманом, али ми је рекао ''Сад ћу брате да ти направим још бољи аранжман''. И направио је стварно бољи аранжман - открио је Ђоле.

Међутим, проблем је дошао и са друге стране, и то ни мање ни више него од његове супруге Слађе, која је у почетку негодовала због ове песме.

- Кад сам рекао Слађи она није хтела да чује да пева тај текст. Рекао сам јој да имамо децу и да морамо да зарадимо паре. И ето, настаде хит - кроз осмех је објаснио Ђогани.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".