Певачица истиче да јој није драго што је стално повезују са прошлошћу, а свој приватни живот држи далеко од медија.

Слађа је успешна предузетница и са ћерком Силвијом води један приватан вртић, али не крије да би волела да има још више посла, међутим открила је и шта је разлог некада слабијем пословању.

Фото: Архив Новости

 

 

- Много ме нервира кад се спомињемо сви у контексту фамилије Ђогани. Ми смо се развели пре 22 године. Ја сам Делибашић, као и моји тата, брат и деца. Ја своју децу гледам као Делибашиће, не Ђоганије. Мене не интересује да правим гунгулу од свега тога. Некад се стидим тог презимена. Много је велика предрасуда код народа. Вртић који сам отворила, да није тог презимена био би пун, крцат, али је наш народ такав, док некога не упознаш и не видиш човека изнутра, не можеш да судиш. Тако сам и ја некад судила људима док их нисам упознала - рекла је Слађа за "Свет".

 

 

Певачица највише времена проводи са унуком, а мало је познато да је након брака са Ђолетом, била кратко у браку са 15 година млађим Миланом Пејовићем и након тога више није желела у јавности да експонира партнере.

 

Фото: Душан Мишић

 

 

- Пета година је како радимо са вртићем. На почетку је ишло јако слабо, ја сам знала да долазим уморна са наступа и подмирим све трошкове, плате и доприносе док нисмо кренули да радимо и то без иједне рекламе. Родитељи који су долазили имали су јако лепо мишљење о нама и раду нашег вртића. Хвала драгом богу вртић је полако почео да се пуни. Дуго смо тражили особље, сада је све феноменално, али без Силвије ништа - закључила је Слађа и ставила до знања колико јој је посао битан, али и колико јој ћеркина помоћ значи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".