Ведрана Рудан живи у Ријеци, а угостила је екипу РТС-а, те открила мноштво приватних детаља.

Фото: Принтскрин/РТС

 

 

- Супруг је пронашао ову малу, стару кућу. Мислим да ово здање има 400 година, то је споменик нулте категорије - истакла је Ведрана.

- Супруг је пронашао ову малу, стару кућу. Мислим да ово здање има 400 година, то је споменик нулте категорије - истакла је Ведрана у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет" и додала:

Фото: Принтскрин/РТС

 

 

- Кад сам ја видела ту рушевину, ја сам се згрозила. Свидело ми се, али сам рекла супругу, немој да кад запнеш са мајсторима да ме питаш нешто. И дан данас је тако остало, стално по кући нешто радимо.

- Једном приликом ме је извређао мајстор када сам дошла по свог супруга у кафић: "Остави га на миру, ово је најгора жена на свету". Ја му одбрусим: "Како вас није срамота тако да причате, први пут се видимо у животу, а ви лупетате!". Тек он мени поручује: "Ја сам вам жено кућу изградио". Након тога сам му рекла да је квалификован за то што прича, али сам му се свакако крви напила - навела је Ведрана.

Фото: Принтскрин/РТС

 

 

- Одрасла сам уз море, тако да ме поглед на море одавде не узбуђује. Али кад год сам негде где нам мора, увек мисли да преко зграда и дрвећа у даљини мора бити мора. То је у мени, али не толико да бих сада шетала покрај мора и бацала каменчиће - закључила је она.

Ведрана је, подсетимо, рођена у Опатији. У претходних 20 година објавила је више од десет књига.

(Блиц)