- Таса стално прича о Немањи! Баш се заљубила, верује да је он прави човек за њу. Често иде код њега у Шпанију и блиска је са његовом сестром, братом и мајком. Да Немања има озбиљне намере, показао је тако што је са целом својом породицом отишао у уторак да упозна Цецу! Та заједничка вечера Ражнатовића и Гудељових прошла је одлично! Цеца је чак заплакала кад је Немања поклонио својој девојци уметничку слику, на којој су она и њен покојни тата Аркан - прича добро обавештен извор "Информера" и додаје да су многи очекивали да Немања баш те вечери запроси Анастасију:

Фото: АТА имагес

 

 

- Све је било толико идилично да су неки били убеђени да ће Немања у неком тренутку клекнути и извадити прстен. То се, међутим, није десило, али сам чуо да Гудељ планира ускоро то да учини, можда већ за неколико дана кад буде отпутовао са Анастасијом на Ибицу! То луксузно путовање је његов поклон Анастасији за њен 24. рођендан - рекао је извор.

И сама Анастасија очекује да је Немања ускоро запроси и о томе је причала са мајком.

- Није ти паметно да се удајеш тако млада! Немања је диван, не могу ниједну ружну реч да кажем о њему, али немој да журиш са браком. Треба прво да градиш каријеру, а како ћеш то успети ако живиш у Шпанији?! Имај, ћеро, своје парче хлеба, а брак ти неће побећи - открива извор шта је Цеца рекла својој ћерки.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Да Ражнатовићева не би волела да ускоро добије зета, потврдила је и њена другарица Марија Шерифовић, која је била на Тасиној рођенданској журци.

- Цеца не би волела да се Таса уда, рекла ми је то! Чини ми се да би Анастасија баш волела да буде у браку са Немањом, али Цеца сматра да јој је ћерка још млада за то - рекла је Марија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".