Ђорђе Ђурић, метеоролог "Weather2Umbrella", најављује да ће током викенд уследити хладније време и пад температуре за скоро 15 степени.

Време за викенд

- У суботу ујутру и пре подне у северним, а током дана и у осталим пределима чека нас јаче наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, уз врло јаке ударе северозападног ветра. Максимална температура у већини места прелазиће тек 20 степени. У недељу се наставља облачно време са кишом, пљусковима и грмљавином. Максимална температура кретаће се од 18 до 24 степена - наводи Ђурић.

Временска прогноза за следећу недељу

Метеоролог истиће да ће наредне недеље и даље бити свежијих дана, док су могуће и падавине у неким деловима земље, додајући да ће средином недеље уследити топлије и сунчано време.

- У понедељак ће се задржати облачно време са кишом и пљусковима, а од уторка следи стабилизација времена. Од среде нас чека сунчано време уз пораст температуре - наводи Ђурић.

Упркос томе што предстоје хладнији дани, нема назнака да ће Србију погодити јако невреме као што је то био случај у ноћи измешу среде и четвртка. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".