Водитељ, иначе, ретко дели фотографије из детињства, а његов налог на Инстаграму познат је по томе да су на њему најчешће само слике његових стопала. Зато је многе одушевио фотографијом, на којој се може видети какав је дечак био.

Ова фотографија је посебно емотивна зато што на њој можемо видети Огњеновог оца, Зорана Амиџића, који је трагично настрадао 1991. године на Банији у Хрватској, док је обављао новинарски задатак са колегама.

Фото: Инстаграм принтскрин/ognjenamidzic

 

 

Подсетимо, на њихов аутомобил је испаљено више од 300 метака, а до данас није откривено ко је убио Зорана и његове колеге.

- У један сат после поноћи полицајци су закуцали на наша врата. Добили су задатак од надређених да нам јаве лоше вести. Саопштили су баш мени. Имао сам само 16 година и морао сам да кажем мајци и сестри да је тата убијен - рекао је Огњен својевремено и додао:

- Недостаје ми тата и знам да би мој живот био потпуно другачији да се то није десило. Био сам тинејџер када се то десило. Много тога је пало на моја леђа, трудио сам се да мајци помажем колико сам могао. Максимално се жртвовала за мене и сестру и зато ћу бити вечно захвалан - истакао је Амиџић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".