Да бисте креирали своју оазу за одмор и опуштање, није потребно много простора, а чак и најмањи отворени простори имају огроман потенцијал за уређење. Са мало зеленила, баштенским намештајем и пригушеним светлом, све је могуц́е и можете креирати амбијент из снова.

Фото: Промо

 

 

При одабиру баштенског намештаја, важно је водити рачуна да буде удобан, али и да се уклопи у ваш лични стил, као и остатак амбијента. Можете бирати различите боје и материјале, а сет који би се својом једноставношћу уклопио у скоро сваки простор је сет ДУО.

Фото: Промо

 

 

Овај сет од масовног дрвета буковине чине две столице повезане заједничким сточићем, тако да представља и идеално место за одмор удвоје. Столицама припадају и удобни јастуци, док сточић има и део за одлагање новина или других ситница које би употпуниле ваше уживање.

Фото: Промо

 

 

Уколико сте ипак љубитељ рустичног стила, сјајан избор за ваш кутак је баштенски сет СЕВИЉА, који чине две столице и сто металне конструкције, а додатно је практичан због могућности склапања и лаког одлагања. Тиме штедите простор, тако да је одлично решење и за мале терасе и балконе, или одвојен кутак у оквиру дворишта. Кутак можете додатно декорисати прекривачем ДИАМОНД, а сјајни детаљи су и свећа у стакленој посуди са мотивационим натписом и чинија за послужење.

Фото: Промо

 

 

За посебну удобност, како на тераси, тако и унутар дома, дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују љуљашку PILOW. Чине је метална конструкција и плетени ратан, као и јастуци, који омогућују максималну удобност, уживање и релаксацију. Поред љуљашке, комад намештаја који је увек добродошао, а представља и декоративни детаљ јесте плетени табуре, који такође може бити део и унутрашње декорације, али и терасе.

Фото: Промо

 

 

Нећете погрешити који год сет или комад намештаја да одаберете за уређење ваше терасе или дворишта, важно је само да то буде пријатан и само ваш кутак за максимално уживање.