Наиме, комад који је имао је аутентична кравата из понуде “Мозаик”, колекције Храма Светог Саве, а цена кравате је 10.000 динара.

 

Фото: Профимедиа

 

 

- Имала сам прилике да помно пратим постављање величанственог мозаика, од првог дана радова, па коцкицу по коцкицу, слику по слику… Учествујуци у овом историјском подухвату, дајући свој малецки допринос, уз помоћ сарадника и пријатеља, направили смо колекцију аутентичних фотографија безбројних детаља велелепног мозаика, почев од саме куполе па до олтарског дела. Била сам задивљена тим златним комадићима светлости, топлином боја, игром осећаја који стварају у нама. Желела сам да то остане забележено, да свако ко дође у Храм, буде у могућности и да делић те светлости на неки начин понесе са собом. Тако је настала колекција “Мозаик” са благословом блажено почившег патријарха Иринеја и епископа ремезијанског господина Стефана. Делиће мозаика, у оригиналу, пажљиво смо пренели на природну свилу. Нашу кравату, препознајући оригиналност и поруку, први је понео Милош Биковић. Приликом последње посете глумца Србији у октобру прошле године, нашу кравату са детаљима апостолске одежде са куполе Храма, даривали смо Џонију Депу, а исту му је уручио наш популарни глумац - рекла је за "Републику" Снежана Миљковић, идејни творац колекције.

Џони Деп је опет одушевио српску јавност, а Милош Биковић је јуче поделио фотографију на свом Инстаграм сторију и објаснио невероватан гест славног холивудског глумца.

Фото: Инстаграм прнтскрин/bikovic

 

 

- Скроман и пун поштовања према свакоме - написао је наш глумац.

Иначе, Амбер Херд је раније на суђењу по парници свог бившег мужа тврдила да је чула гласине да је Деп једном гурнуо Мос низ степенице. Кејт Мос путем видео позива дала је изјаву суду да Џони никада није био груп, да се она сама саплела док јој је он помогао.

После пораза у првој рунди - на суђењу за клевету у Великој Британији -

Фото: Профимедиа

 

 

 Деп (58) је тужио Херд (35) пред судом у Вирџинији и тражи 50 милиона долара одштете због ранијег ауторског текста у којем је изнела тврдњу да је жртва породичног насиља. Он негира било какво злостављање. Херд је, међутим, узвратила тужбом и тражи контраодштету од 100 милиона долара.

Завршне речи почеће у петак, после чега ће заседати порота.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".