У вези са тим, крајем маја стиже млад Месец у Близанцима, те са овом астролошком појавом се затвара портал помрачења, који ће донети много брзих и великих промена.

Ако су вам се у претходном периоду десиле неке неочекиване ствари које вас баш и нису изненадиле, онда је време да се препустите енергији младог Месеца који ће вам преокренути све у животу на боље:

Пошто је ово први млад Месец после помрачења доноси свежину и свежу енергију која ће успети да вас подстакне и мотивише, те ћете моћи да се снађете са свим променама које вам се буду дешавале.

Иако долази ова енергија, ипак будите мало стрпљиви јер ће се осећати још увек утицај ретроградног Меркура, који као владар Близанаца ће имати утицаја за време младог Месеца.

Фото: Профимедиа

 

 

Оно шта је најбитније јесте да се за време владавине младог Месеца највише бавите собом и да средите своје мисли. Потребно је да се очистите од негативних емоција и да се само усресредите на позитивне мисли. Није страшно и ако не успете да направите корак напред, ништа није страшно, једноставно наставите напред јер ћете успети да се изборите са свим проблемима.

Меркур иде 3. јуна ретроградно и требаће му време и да се врати на претходну снагу, али ваме ће до тада све да постане јасно и имаћете јасну слику живота.

Ако пожелите да се одморите и да се потпуно препустите раду на себи и да уживате у животу, једноставно узмите ранац и идите у природу.

Морате обратити пажњу и на склад са хармонијом душе и тела, јер је то јако битно уколико желите да живите складно. Ако желите да живите складно, онда је време да обратите пажњу и на тело и на душу. Највећи утицај имаће на Близанце и Ракове.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".