Наиме, лепа Цецина кћи Анастасија је прославила свој 24. рођендан онако како неко ни свадбу не прославља.

Фото: АТА имагес

 

 

Око 150 званица претежно из јавног живота Србије присуствовало је гала весељу, а главни гост био је фудбалер Немања Гудељ, Тасин дечко, који је јединственим поклоном успео да дирне све.

Наиме, он јој је поклонио уметничку слику у техници уље на платну, а на којој је насликана Анастасија у загрљају свог оца Жељка Ражнатовића. Куриозитет је што је слика рађена у реалном времену, па је поред Тасе и њеног тренутног изгледа насликан Аркан са седом косом и понеком бором вишка, онако како би данас, 22 године од смрти, највероватније изгледао. Уметница Дајана Ђачић очито је добро урадила свој посао јер је њено уметничко дело дирнуло не само Анастасију, већ и њену мајку, а Арканову удовицу.

Фото: Инстаграм принтскрин/cecaraznatovic

 

 

- Немањин поклон ме је расплакао и дирнуо у исто време. Јако сам то емотивно доживела, али не бих да ја причам о томе - рекла нам је Цеца, те открила шта је она својој наследници пожелела и поклонила.

- Свакој мајци је једино важно да јој деца буду жива, здрава и срећна. То сам и ја пожелела Анастасији. Што се тиче поклона, од мене је добила ову журку. Мало ли је? - рекла је она уз смех, а да није мало говори податак да је Цеца за прославу искеширала 10.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим Цеце, за добру забаву су се побринули сви који су се латили микрофона, а међу њима Саша Матић, Милица Тодоровић, Александра Пријовић.

Журка је трајала до 4 сата после поноћи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".