Александар Катаи у 26. минуту постиже први гол на стадиону Рајко Митић који доводи фудбалере Црвене Звезде у предност. 

Доста опрезно играли су и Звезда и Партизан у уводу меча.  Први је припретио Охи у 11. минуту, будан је био Стевановић, а потом четири минута касније на другој страни претио је Рикардо Гомеш. Превише дуго је чекао, одузета му је лопта.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

Средином другог полувремена повредио се Марко Јевтовић, место на терену уступио је Филипу Холендеру. У 26. минуту шокирали су домаћи играћи ривала.

Гајић је проиграо Срнића испред шеснаестерца, а он је спутио лопту неколико метара даље за Александра Катаија, а момак из Србобрана тукао је по њој толико јако да вечерас сјајни Немања Стевановић упркос свим напорима није могао да је спречи да оде у мрежу.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

Знатно опаснији у наставку био је Партизан. Мениг је у 36. минуту одлично повукао по левој страни. Тражио је Рикарда Гомеша, каснио је нападач црно-белих, опробао је ударац Миљковић, није било проблема за Борјана.

Потом је виђена још једна велика прилика  за Катаија, бољи је био у скоку од Вујачића и Милетића, распалио је по лопти главом, а сјајни Стевановић хвата "живу" лопту.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

Увео је Александар Станојевић Бибраса Натха који је неколико минута након што је ушао у игру асистирао Слободану Урошевићу код гола за 1:1. Каснио је Гајић, а Израелац  је послао феноменалну лопту до Урошевића на другој страни шеснаестерца, а бивши фудбалер Напретка поравнао је резултат

Није дуго трајала нада Партизана, већ у 72. минуту уследила је нова мајсторија Александра Катаија. Испао је Милетић, Звездин везиста  је већ на својој половини добио фантастичну лопту од Иванића у празан простор, није успео пред голом Стевановића да га стигне Лутовац, а ни Вујачић да је спречи да заврши у мрежи, 2:1.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".