- Добар дан свима, деветнаеста по реду рубрика "До коске са Јованом Јеремић", рубрика коју сви преносе и која се чека - помпезно је у свом стилу започела Јована, а онда се осврнула на тему проституције у Србији:

- Видим да је опет актуелна тема проституције и проститутки. Неки макрои су ухваћени, па су пуштени на слободу јер су признали своју кривицу. Оно што бих ја увела као један нови израз медијима у Србији, јесте термин "брачне проститутке". Сви пишу већ о томе, јер сам споменула на једној другој телевизији где сам гостовала, а сад ћу у својој рубрици објаснити шта то значи - рекла је водитељка и појаснила:

- Мени нису спорне жене које се баве најстаријим занатом, чак ни оне за које се нагађа да су елитне проститутке. То се по граду зна иако се нема доказа за неке девојке које су у свету јавности, било да су певачице, глумице, водитељке, бивше ријалити учеснице... Ствар је у томе да су мени најинтригантија друга врста проститутки, које сам ја уврстила у терминологију, а у питању су "брачне проститутке". Ко су "брачне проститутке"? То су жене које важе за врло угледне жене из света јавности, које су удате за угледне и цењене мушкарце, а суштински нису ништа друго него користољубиве жене које су се удале, не из љубави, него из користи и интереса. Најчешће је финансијски интерес - рекла је Јована, па додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Много их је и мислим да новинари треба да се позабаве ко су жене успешних моћних мушкараца, које нису на том нивоу успешне као њихови партнери, већ су удајом стекле статус у друштву. Ово не треба да буде пример омладини, јер основ сваког брака треба да буде љубав и поштовање, па тек онда новац. Свака жена која се удаје треба добро да се уда, али првенствено да воли свог мужа, па тек онда да гледа да ли је он материјално ситуиран, јер да би брак опстао важан је да мушкарац буде јачи од жене и да је држи као кап воде на длану. Треба да се позабаве ко су те жене које су без икаквог кредибилитета из интереса удате за моћне мушкарце, брачне су проститутке зато што спавају са својим мужевима без љубави зарад цркавице коју им оставља месечно, што је врло интересантно, успешно и покварено варају своје мужеве, јер ко је једном проститутка, он је увек проститутка, па кад је и у браку. Видимо се у наредној рубрици следеће недеље, можда се нека имена открију - рекла је Јована Јеремић у емисији "До коске са Јованом Јеремић".

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".