Очевидац је испричао шта се све догодило и како је Дара Бубамара изгледала када ју је мушкарац псовком избацио из такта: 

- Док смо чекали у реду да се укрцамо у авион, један мушкарац је почео да виче на Дару: "Следећи пут пази како возиш да ти не бих је*ао мртву мајку!" Очигледно су се њих двоје срели и пре аеродрома, изгледа да је Дара "исекла" тог лика у саобраћају, па је он полудео кад ју је опет срео - почео је очевидаца.

Иако је човек кога је тукла и гребала, виши од ње, стајао је мирно и није се бранио. 

Фото: Архива Новости/В.Данилов

 

- Ударала га је песницама, торбом, гребала га... Он је прекрио лице рукама и није јој узвраћао - прича очевидац и додаје да су остали путници скочили да их раздвоје.

Певачица се није смирила ни кад је стигла полиција.  

- Убрзо је стигла полиција, а Дара се ни тад није смирила. Рекла је да ће га унаказити ако га поново сретне јер јој је псовао мртву мајку. Упркос тучи, она се укрцала у авион, а тог мушкарца нисмо видели - додаје извор.

- Тачно је да је дошло до инцидента! Мало брже сам возила да бих стигла на лет, јер сам имала заказан наступ у Црној Гори. Тај човек ме је извређао без разлога! Слаба сам на родитеље, који више нису међу живима, и увек ћу скочити на било кога ко ми дира моје најмилије - изјавила је Дара и потврдила инцидент. 

(Ало) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".