Синоћ је било укупно 100 званица на Анастасијином рођендану. Њен дечко, млади фудбалер Немања Гудељ је на Ибици изнајмио луксузну вилу са базенима, личном послугом и теретаном. Заједно ће провести неколико дана на одмору. 

Фото: Н. Параушић

 

- Немања је још у уторак дошао у Србију са сестром Вањом, братом Драгишом и мајком Оливером и одмах су сви отишли да упознају Цецу. Фалио је само Немањин тата Небојша, који је пословно у Кини - прича наш добро обавештен извор и додаје да је Гудељ одушевио своју девојку, али и будућу ташту:

- Немања је донео Таси букет црвених ружа, на коме је писало "Волим те"! То, наравно, није био једини поклон. Искеширао је 12.000 евра за луксузан одмор на Ибици, на који ће ићи заједно за неколико дана. Изнајмио је вилу са базенима, теретаном, послугом, обезбеђењем..., али и фудбалским тереном, где ће моћи да тренира. На вечери у Цециној вили били су и Тасин брат Вељко, тетка Лидија, теча Предраг... И сви су одушевљени будућим зетом, а нарочито Цеца! Слављеница је после вечере у поноћ одувала свећице на торти и дочекала рођендан у загрљају свог момка. Одмах после тога Таса и Немања су отишли на сплав, где су ђускали до јутра, преноси "Информер".

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

Млада певачица је пре три месеца раскинула петогодишњу везу са Ђорђем Куљићем и убрзо се заљубила у Немању Гудеља, због ког често путује у Севиљу. Она се чак похвалила да јој ништа не недостаје у вези са фудбалером. 

- У вези ми је све супер. Све ми добро иде! - рекла је Таса и јавно признала да воли фудбалера:

- На мени се јасно види да сам срећна, задовољна и заљубљена!

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".