Дуг пут је превалила до успеха који је постигла, а своју каријеру крунисала је деветим албумом по реду који је наишао на бројне похвале.

Фото: АТА имагес

 

- Сматрам да је овај албум заиста квалитетан. Све сам бирала по сопственом нахођењу и ни за једну не мислим да је случајно ту - истакла је певачица.

Иако је пођеднако успешна као и претходних година, Секини приоритети су се у међувремену променили будући да се већ два пута остварила у улози мајке.

- Све доживљавам другачије, музику, емоције, све око мене, од како сам мајка, што је и природно. Када се жена оствари у тој улози све се промени у позитивном смислу. Иако сам се мало изместила и отишла да живим практично на селу не значи да ћу престати да се бавим својим послом. Музиком ћу се бавити све док дишем - рекла је.

Фото: Петар Милошевић

 

Да је музика њена животна љубав Сека је истицала више пута, међутим улога мајке је нешто због чега свакодневно има осмех на лицу, те не крије да прижељкује још деце.

- Волела бих десеторо да имам, али најреалније је да их имам рецимо петоро. То је нешто што бих могла да остварим, ипак имам 41. годину. Све док се будем добро осећала и док то буде у складу са мојим животним добом, рађаћу - тврди Сека.

Мада признаје да јој пол детета није важан, певачица не крије да потајно прижељкује ћеркицу јер како каже тате воле девојчице. Њену жељу дели и супруг Вељко који јој је огромна подршка и ослонац.

- Он ми је највећа подршка, а то се односи на све у животу. Не бих ту вантелесну оплодњу посебно издвајала. То је сегмент нашег живота као и сваки други - рекла је она.
 

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".