Позната глумица Искра Брајовић, иначе ћерка легендарног Воје Брајовића, преферира да задржи свој живот далеко од очију јавности.


Тако она није коментарисала спекулације у медијима да се развела од супруга Синише Бабића пре три године и посветила се максимално својој ћеркици Инес.

Како је сада истакла, њен супруг и она морали су да "положе испите зрелости".

- Од почетка смо тим у васпитању Инес. Чак и кад се људи у свему не слажу, пред дететом су мајка и отац једно биће, и то тако мора да буде. Невезано од тога да ли нечији мама и тата живе под истим кровом или не, да ли се воле или не. Инес је природно везанија за мене, у једном периоду, који је трајао скоро три године, ми смо живеле саме, док смо Синиша и ја полагали неке испите зрелости сами код себе, и тада се везала за мене, да сада, без обзира на широк спектар људи и деце који је окружују, она радије бира да проводи време са мном. А мени то не смета, јер ће, док трепнем, доћи дан када нећу моћи ни у лету да је пољубим, зато сад уживам у свакој нежности - рекла је Искра.


Шармантна глумица, која је постала мама 2016. године, истакла је да ни њен супруг Синиша ни она нису претерано либерални, нити се праве да не примећују мане свог детета, али се труде да у свему успоставе равнотежу.

 


- Инес је баш вољено дете, има велику срећу што смо јој њен тата и ја до сржи посвећени. Притом нисмо либерални ни попустљиви или слепи на њене мане, јер нам је стало да израсте у васпитану младу жену. Тако да налазимо баланс између довољне количине љубави и подршке, и оне дозе дисциплине која не личи на војску, већ на пожељна усмерења која дете чине срећнијим него када су препуштена сама себи - напоменула је Искра.


Глумица се осврнула и о свом односу са оцем Војом Брајовићем, након што су медији писали да он није најбољи. Како је Искра објаснила, њени родитељи и данас су њени најбољи пријатељи и највећа подршка.

- То о лошем односу је ствар извучена из контекста. Свако дете разведених родитеља има теже одрастање него оно из срећног брака, просто почевши од суровости деце у школи, до материјалне ситуације одрастања уз самохрану мајку. То је природно. Уз то, знала сам и сама да ће пробој у послу којим се бавим бити двоструко више оспораван и под већом лупом него неком другом само зато што ми је отац колега. Нисам никада и нећу никада рећи ишта лоше о мом оцу. Нажалост, читаоци се сладе туђом патњом, па је моја реченица да отац и ја не живимо заједно 30 година и да градимо одвојене каријере пренета као да с њим имам лош однос. Глупост. Моја мајка и мој отац и даље су моји најбољи пријатељи и стубови свега што јесам - објаснила је глумица.

 

(Стори)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".