Међутим, фолкер је већ бацио око на другу. Према писању медија, њему се допала инфлуенсерка Милица Ђукановић, коју је упознао у Шапцу. Милица се пре неколико месеци први пут појавила у медијима када је са светом поделила своју причу о гојазности. Она је у једном тренутку живота имала 136 килограма, а за свега девет месеци успела је да поврати стару килажу и смрша чак 70 килограма.

- Јако ми је драго да су се и девојке и мушкарци заинтересовали за мене тј. за моју животну причу коју пар дана уназад објављујем на ТикТок-у у вези губитка килограма, али и у вези са раскидом који се десио месец дана пред свадбу, што није свакодневница. Наравно да је то људе фасцинирало, прво мој огроман губитак килограма за кратак период, а самим тим и та моја мотивација и инат - причала је Милица и открила да се угојила због стреса који је уследио због проблема у вези са тадашњим дечком.

Фото: ТикТок принтскрин/djukanovicmica

 

 

- Ја сам њега упознала 2017. године и то је буквално била љубав на први поглед. Кад сам га видела, рекла да је то - то, са тадашњих 65 килограма и изгледом у пуном сјају, што би се рекло. Међутим, кроз везу крећу проблеми који су мени сметали, али ја сам тада, у том тренутку, њега толико волела, да нисам могла да га оставим тј. нисам ни желела да га оставим. Хтела сам да му будем подршка у сваком смислу, да пребродимо тај проблем - открила је Милица и наставила:

- Међутим, проблеми су се гомилали, а ја сам била све незадовољнија, тако да сам ја запоставила себе у сваком смислу, и психичком и физичком. Сву своју снагу сам усмерила само на њега. Од немоћи сам се препустила својим старим навикама, нажалост, мом смртном непријатељу - храни. Толико да са својих идеалних 65 сам догурала на 136 килограма, с тим да сам ја имала и више килограма јер сам на вагу стала тек после две недеље од започете здраве исхране - објаснила је инфлуенсерка.

Фото: Принстскрин

 

 

- На крају смо успели да решимо његов проблем, да бих ја добила свој најгори проблем, а то су моји килограми. Он једноставно није могао да схвати да ја хране нисам могла да се одрекнем и да ми је требала помоћ у смислу да могу да му се појадам, да ме бодри, да не могу без његове помоћи. Сто пута започињала са дијетама и тренинзима, али од незадовољства собом и другим проблемима из везе, опет завршим на другом месту - истиче Милица.

- Долази тај тренутак где он мени каже како он нема више осећања према мени, како сам се угојила, како ја њега лажем да сам на дијети, да је он мени пронашао чоколадице у торби и да он више једноставно не може - рекла је Милица, а затим се осврнула на ситуацију која ју је посебно погодила у тим тренуцима.

Фото: ТикТок принтскрин/djukanovicmica

 

 

- Мучила сам се, легнем у 9 увече да не бих пала у несвест од глади, а ти мени такве коментаре дајеш. Иако је имао жељу да смршам и да будем она стара Милица, није знао да ми буде ослонац, права подршка. Када ми је био најпотребнији, он се окренуо и отишао и тада креће сав овај хаос са губитком килограма - истиче Милица.

Подсетимо, и Дарко је прошао кроз исто када је борба са килограмима у питању. Он се подвргао се операцији желуца како би скинуо вишак килограма. Како је својевремено испричао, уз помоћ посебног режима исхране успео је да смрша 109 килограма.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ишао сам на операцију желуца пре годину дана и изгубио сам 109 килограма. Могу да једем буквално све што пожелим и што ми падне на памет, али у јако малој количини. Поједем као беба, али једем више пута на дан - рекао је Дарко.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".