На почетку скептична публика, сада напамет зна песмице које Беки са љубављу поклања малишанима због чега је изузетно поносан, а како каже, инспирацију за текстове проналази у свакодневним ситуацијама са унуцима.


- Сад је стварно супер, гледа се има и добрих критика, сви су задовољни. Интересантно је да неки моји пријатељи који имају децу и којима то пуштају кажу: ''Заразио си нас, ми слушамо више него деца'' (смех) - рекао је Беки.

У улози деде по први пут се остварио пре две и по године када је добио унука, а његову породицу пре само месец дана увећао је и долазак једне девојчице о којој се Беки тренутно брине.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам стално са њима, ретки су тренуци да их не окупам увече јер они воле да их деда купа. Посебно ову малу, пошто овој малој још пупак није испао па ја морам да водим рачуна - искрен је певач.

Титулу добричине коју су му доделиле колеге брани и на породичном пољу, те признаје да унуцима попушта баш у свему.

- Ја сам био попустљив и за моју децу а жена је та која не да, ја сам такав, не знам да кажем не - открио је.

Ипак постоје одређене границе које се у односу са децом не могу прећи, те је певач дао савет свим новопеченим родитељима.

- Само да буду што више уз децу и што више да ослушкују њихове мисли и жеље и наравно да им не допуштају баш све. Децу треба учити да мало прижељкују, да осете да немају а не да им се све да на тацни. Данашња деца су презасићена, играчка им буде занмљива само пола сата и баце је. Мој унук се рецимо игра са обичном пластичном флашом, са којом се и ја играм са њим да би он осетио да је то нешто важно - објашњава Беки и додаје да је унук дедин највећи фан.

Фото: АТА имагес

 

- Невероватно, чим чује мој глас на телевзији он каже: ''Мој дедо''. И увек ми тражи микрофон да и он нешто пева, и нашао сам му пластични микрофон да им и он свој. Још је мали да би видели има ли ту материјала, али ја бих волео да он крене мојим стопама - признаје Бекић.


Често се прича и о томе да породице естрадњака трпе због природе посла којим се баве, међутим у случају ове музичке легенде није баш тако.

- Није тешко и све може да се стигне, ко хоће, ко има вољу, јесте мало напорно али неко после свирке спава до подне а ја устанем у 7, мени није тешко - закључио је.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".