Дизајнер ће вечерас представити своју колекцију пролеће/лето. Публика ће моћи да  види мушко женску колекцију, а сам дизајнер је инспирацију нашао у обиласцима великих светских метропола, чувених, музеја, архитектури и музици, а највише у чувеном филму "Празник у Риму" са Одри Хепберн и Грегори Пеком у главним улогама.

-  О њима и овом остварењу и данас се пише и говори. Оставили су заувек траг не само у кинематографији, већ и у модном свету. Када сам радио на новој колекцији, били су ми велика инспирација, размишљао сам како би данас изгледала савремена верзија ова два аутентична, велика уметника и какав би њихов стил био у савременом издању истоименог филма. Прошетао сам њиховим путевима и надам се, успео да преточим моју визију Одри и Грегори Пека у новој колекцији - каже Бата Спасојевић, откривајући само део онога што ће ускоро видети сви љубитељи моде.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anjaaa.r

 

Вечерас на писти заблистаће најлепша жена Србије, Ања Радић која је непролазном лепотом и харизмом очарала и жири избора за Мис Србије - каже чувени дизанер Бата Спасојевић.

(Информер) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".