Ивана Бабић је популарност стекла током појављивања у првој сезони музичког такмичења "Пинкове звездице" где је са само једанаест година показала свој таленат и стигла до полуфинала.

Ивана је после такмичења наставила са школом певања, музичком школом и освојила је бројне награде.

Поред тога што има велики таленат за музику, она је активна и на ТикТоку где има више од двадесет хиљада пратилаца.

У интервјуу за Нпортал певачица Ивана Бабић нам је открила планове везане за њену каријеру, али и занимљиве детаље из приватног живота.

 


 1. Популарност си стекла у "Пинковим звездицама". Како си дошла на идеју да се пријавиш за такмичење?


- На телевизији сам видела да почињу пријаве за аудицију. Одувек сам желела да се пријавим за неко музичко такмичење и да покажем свој таленат. Како је то била једна од првих и великих прилика од почетка моје певачке каријере, одмах сам знала да то и желим. Консултовала сам се са родитељима и они су се наравно сложили и подржали ме. Након разговора са њима попричала сам и са Иваном, од које сам такође добила позитиван коментар и потпору. Када сам осетила подршку и ветар у леђа од мени важних људи, одмах сам се пријавила за аудицију.

 

2. Ко ти је био највећа подршка током такмичења?

- Моја породица и Ивана, који су од самог почетка били уз мене и давали ми огромну подршку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Babić (@iiwanababiic)

 

3. Да ли си имала трему пред емисије и ако јеси како си успевала да је савладаш?

- Пре сваког наступа сам имала велико позитивно узбуђење. Никада нисам имала трему и нисам се бојала да ћу нешто погрешити и да ћу лоше наступати, већ сам била сигурна у себе и водила се тиме. 

 

4. Како су твоји вршњаци гледали на успех и популарност коју си стекла појављивањем на телевизији?


- Постојала су позитивна, а наравно и негативна гледања на моје учешће у такмичењу од стране мојих вршњака. Било је љубоморе, зависти, сујете, али је било и подршке, честитки и радости. Са свим тим стварима сам се носила са лакоћом и на негативне коментаре нисам обраћала пажњу, али сам за предлоге и савете увек била отворена и спремна.

 

5. Кога сматраш својим музичким узором?

- Мислим да је одговор који ћу да дам можда мало очекиван. Наравно да је то Ивана Петерс. Ивана је изванредан и по мом мишљењу један од најбољих вокала на Балкану, а и шире.

Фото: В. Данилов

 

 

6. Какав је твој љубавни статус? Да ли си у вези?

- Нисам у вези, у браку сам. Немамо још папир на коме то званично и пише, за то још има времена, али ово не сматрам обичном везом. Павле је моја највећа љубав и подршка и много добар момак. Упознали смо се у средњој школи у школском бенду пошто смо били део истог. Све се догађало спонтано и пресрећна сам због свега тога јер сам у њега била заљубљена од прве године и сада напокон могу поносно да кажем да је мој. (Смех)
 

7. Са колико година си имала први пољубац?

- Ја само један пољубац памтим, а он се догодио пре скоро годину и месец дана када сам ступила у везу са садашњим дечком.
 

8. Недавно си избацила прву песму. Шта би поручила вршњацима који пате за неоствареном љубави?

- Дефинитивно то да држите до себе и да волите себе, јер ако ви не волите самог себе нико вас са стране неће искрено волети. Сматрам да свако треба да се усесреди на себе и да ради на себи и свом побољшању и да не размишља о неоствареној љубави. Све ће доћи у своје време и најбоље и праве ствари се дешавају тада када их најмање очекујете, то је оно што могу да кажем из личног искуства.
 

9. За твој првенац заслужна су велика имена наше музичке сцене. Како је дошло до ваше сарадње?

- Са Иваном се познајем већ 7 година и толико и радимо на мом певању. Како сам желела да оставим печат на своје досадашње бављење музиком, желела сам да иза себе имам квалитетне и врхунске уметнике, што на крају свега и имам. Ивана и Цоби су вансеријски уметници и мегазвезде и међусобно се познају, тако да није било разлога зашто да се не догоди сарадња између нас троје.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Babić (@iiwanababiic)

 

10. Како себе видиш у наредних 10 година?

- Тренутно сам усесређена на школу и упис на жељени факултет. Сматрам да је образовање најбитније тако да је самим тим мени то приоритет. Веома сам амбициозна по том питању и имам велике и високе циљеве за будућност. Што се тиче музике, увек ћу се бавити њом и она ће увек бити део мене.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".