Њој је тим хирурга у УКЦ Крагујевац истог дана када је повређена урадио вишечасовну операцију у намери да јој се спаси живот, али је по свему судећи, временски период у коме је њен мозак био без кисеоника био превелики, па је дошло до трајног одумирања можданих ћелија. Лекари су пробали да је оспособе да дише самостално, али су убрзо морали да је врате на апарате јер без њих није могла да одржи животне параметре, пише Информер.

Због њеног тешког стања, одустало се и од превоза хеликоптером на ВМА у Београд, мада је тамо већ све било спремно за нову операцију.

Иако је много претпоставки шта је био разлог да Владимир реши да убије своју жену, највероватнија је по свему судећи то била његова болесна љубомора.

Он је, након што се предао полицији после бекства са места злочина, ухапшен истог дана и у среду приведен код Вишег јавног тужиоца, али није хтео да да исказ и искористио је законско право да се брани ћутањем. Међутим, процурела је информација да је у полицији рекао да је то урадио јер је установио да је она у Немачкој нашла другог мушкарца.

Али, провером порука из њеног мобилног телефона, показало се да су сумње биле неоправдане, и да је преписка била искључиво на другарској основи.

Иако праву истину нико не зна сем њих двоје, а њихови пријатељи и рођаци су сложни у једном – да су њихови складни породични односи у последњих неколико месеци били пољуљани, као и то да су се свађали.

Неслагања су кулминирала како је Милена у Немачкој полако стајала на своје ноге, и како се ближио дан када је требало да направе породичне папире и да се сви преселе тамо. Иначе, људи који га добро познају, кажу да је муж био патолошки љубоморан у свим својим везама, и да су многе због тога и пуцале.

Сумњао је у све и свакога, и у својој глави често стварао потпуно нереалне и умишљене приче. Трагично страдала Милена биће сахрањена у среду, 25. маја у Крагујевцу.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".