- Свашта сам видео и чуо, али овако нешто никад - овако за "Блиц" причају радници стоваришта испод Панчевачког моста, где се синоћ око 18.20 сати догодила тешка саобраћајна несрећа у смеру ка Београду. Две особе изгубиле су живот када су се сударили возило "БМW" немачких регистрација и камион "Застава" који је од јачине ударца преполовљен.

Возач камиона, како се сумња, заједно са путником испао је из возила и пали су преко заштитне ограде са Панчевачког моста. Једна особа пала је у реку, док је друга на стопу стуба. Хитна помоћ је могла само да констатује смрт.

Како су за "Блиц" рекли радници оближњег стоваришта, звук који се чуо неће моћи никада да забораве.

- Цео дан сам радио, па сам се спремао да кренем кући кад сам зачуо јак звук, не могу да га опишем, као јако гласно кочење. Излетео сам напоље и погледао у мост где сам видео разваљену ограду и возило које виси. Чуле су се сирене, ватрогасци, Хитна помоћ, полиција, сви су брзо стигли - рекао је радник.

Он наводи да се често догађају саобраћајне несреће на Панчевачком мосту, али да не памти овакву несрећу.

- Дуго радим испод моста, свашта сам и видео и чуо али обично су то неке мање незгоде јер су свакодневно гужве, па људи изгубе стрпљење поготово лети када сунце пржи. Туда људи пешке ни не иду, јер је заштитна ограда лоша, мост је дугачак, а када прође аутомобил поред вас све се тресе. Не знам шта је могло да проузоркује овакву несрећу. Чуо сам да су две особе погинуле, велика трагедија - казао нам је он.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".