Матејеви пријатељи пролазе кроз ужасан период

Како сазнаје Курир, пријатељи Матеја Периша јако су тужни због тога што су остали без њега, а посебно им је тешко што је он друга особа из њиховог друштва која је преминула за кратко време.

Ивор је погинуо на мотору само неколико месеци пре нестанка Матеја Периша, а према писањима медија, сам Матеј присуствовао је том трагичном догађају.

Према речима извора Курира, шесторица пријатеља који су са Матејем провели његове последње сате живота и који су га последњи видели живог, пролазе кроз ужасан период.

 

- Прво неизвесност док је трајала потрага. Хиљаду питања и потпитања, размишљања шта му се десило, где је отишао и зашто. Изјаве полицији у Београду и Сплиту, па притисак јавности који је био огроман - каже пријатељ и додаје да их је сазнање да се Матеј утопио дотукло.

 

Повукли се у себе

- Ни не питајте како им је. Они су се малтене повукли у себе. Од њих сви очекују неке одговоре, а они их немају. Једноставно, кобне вечери били су у проводу, веселили се и дружили се, а онда је Матеј изашао из клуба. Није им то било чудно, мислили су да је можда отишао у тоалет или да је отишао с неком девојком. Када су схватили да га нема, ухватила их је паника и отпочели су потрагу, која се трагично завршила 18. маја када је из Дунава у Београду извучено Матејево тело - објашњава саговоник.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".