Тешко животно раздобље за њу почело је, када је њена мајка погинула у саобраћајној несрећи, те јој се отац оженио не једном, већ неколико пута. Међу маћехама које су се низале није се нашла нити једна која је према Гоци и њеном брату била нежна и благонаклона.

Последња међу њима са собом је чак довела и сина, који је батинама изражавао незадовољство према Гоци.

Фото: РТС принтскрин

 

 

 

- Био је размажен и сваки дан ме је тукао. Није волео што сам ту. Једном, када сам му вратила његова мама рекла је да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла. Од тог момента сам живела код тетке Раде у једној чатмари - испричала је делић своје тешке животне приче певачица, која се у сличној ситуацији, без подршке, ослонца и ушушканог крова над главом нашла и после развода од Милутина Поповића Захара.

- Након развода сам плакала сваки дан. Отишла сам са децом и све сам оставила. Преселила сам се у једну незавршену кућу коју смо правили. Без струје, без телефона. То је било страшно. Без ичега. Ништа нисам имала унутра. Купила сам кревет, имала сам један телевизор и један транзистор. Било је много тешко - закључила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".