Према писању Курира, њих двоје су, поред осталих колега, били радни певачи на весељу и ништа није указивало да ће доћи до инцидента. Обоје су на време дошли и били су одлично расположени. Међутим, у једном тренутку је из непознатог разлога почела тензија.

- Надица је изненада почела да се понаша арогантно, видео сам да је напрасно променила расположење, нешто се ту десило, а Шериф је одмах по завршетку певања напустио славље. Засметало му је што је гост био непристојан. Он то не воли и настао је хаос. И код Надице и код њега мора да се зна ред. Било је јако непријатно и једва су их спровели до излаза да не дође до инцидента јер су гости били бесни на њих. Да није било обезбеђења, могло је свашта да се деси, не верујем да би избегли батине - прича извор.

Фото: АТА имагес

 

 

Надица тврди да инцидента није било.

- Ништа се није десило. Инцидента није било. То весеље је протекло у савршеном реду. Домаћини су били сјајни, као и екипа која је певала. Не знам коме иде у прилог да пласира такве приче, али морам да кажем да је то апсолутна измишљотина. Ја сам и наредних дана наставила да радим и сви су могли да ме виде - поручила је певачица.

Са друге стране, Шериф каже да је његова колегиница нападнута.

Фото:Јутјуб принтскрин

 

 

- Надица је доживела непријатност. Њу је неко од гостију гурнуо. Знате како, кад су трезни, ја певам колико год хоће, а кад се уђе у чашу, ја одох. Они знају да ја не дозвољавам да ми пљују и лепе новчанице на чело. Код мене мангуплук не пролази. Жалосно је што се тако дешава. Са тог весеља сам отишао, нисам хтео да будем део тог пијанства. Нисам имао контаката ни са ким од гостију. Моје колеге имају више контакта са гостима, али то не обелодане, али ја то себи не дозвољавам. Имам добру комуникацију с Ромима, ја те људе јако ценим и поштујем, али ипак, ја сам Шериф Коњевић и одређено поштовање мора да постоји - поручује Коњевић који је један од најтраженијих певача на Ромским весељима.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".