Гоцу су изнервирали напади на друштвеним мрежама након трентмана нарочито што је тек са 57 година одлучила да мало освежи лице. Фолкерка је истакла да није очекивала да ће је сви напасти због ботокса, а онда је жестоко оплела по младим девојкама које су промениле лични опис.

Фото: Инстаграм принтскрин/goca_bozinovska_official

 

- Ја никада ниједну естетску операцију нисам имала да би причала о томе. Ово ко главу да су ми одсекли што сам отишла на мало освежење лица. Ове све младе девојке тотално су изоперисане, одсекле су уши, очи и пола главе и ставиле највеће силиконе у си*е, изгледају боже сачувај, а сви се закачили за мене због ботокса. Излуђују ме сви који ме прозивају - рекла је Гоца за "Стар" и додала:

Фото: В.Данилов

 

- Ето, хтела сам да видим како то изгледа кад мало освежим лице ботоксом и то минималном дозом и морам да кажем да сам задовољна. То сам урадила на препоруку и нисам се покајала. Само желим да делујем свеже и млађе и то сам надам се и постигла. То што сам бака не значи да треба да се запустим. Никада ништа нисам радила од тих пластичних операција јер имам страх и овај ботокс сам једва преживела пре пет месеци и ада. Крива сам можда што сам ставила слике са интервенције, али да ли је то разлог да ме линчују сада? Само причају како сам отишла на ремонт, а то је будалаштина.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".