Тим поводом, текстописац је био инспирисан за нову песму и још маштовитији спот, којим је описао читаву ситуацију у породици. Како каже за "Блиц", унуку већ све чека, стамена бака и параноични дека.

– Лако је причати о томе да желиш да будеш деда, али када дође до тога, треба времена да се снађеш. Узбуђен сам и имам трему од свега тога, срећа да имам стабилну и стамену супругу која ће бринути о томе. Све је спремно у свим кућама, ограђују се сви ризични простори. Мало сам параноичан, вероватно сам и досадан по том питању. Бићу највећи паничар, нећу бити стално око детета, али ћу стално питати и малтретирати све око себе. Када се мала роди, Петар ће имати наступе сваки дан, мало се љутим јер нема потребе да ради толико, па сам и ту ситуацију обрадио у споту за нову песму – започео је Тончи, који је затим рекао нешто више о поменутом пројекту “Баци око на мене”:

Фото: Петар Митић

 

– Веза која се завршила брзим браком и дететом, нисмо превише причали о томе за медије и овај спот је мој одговор на сва питања. Однос Граша и мене је почео када су исто време Розга и он дошли у Магазин, знамо се толико дуго. Фамилија смо и шалимо се сурово. Спот је обрадио тему и његово весеље и наше зезање. Смејали су се обоје када су видели спот. Навикли су да сам највеће дете од свих. Пуно су озбиљнији од мене. Попују ми, па не волим ни да показујем све. Супруга Вјекослава ми је рекла: “Ајде доста”.

Тончи каже да Хана није навикла на оволику медијску пажњу, а да и њему не пријају свакодневни текстови.

– Нема ми горе ствари него када ми вриште на улици, а у последње време је то чешће него икада до сада, мало је смешно да са шездесет година не излазим напоље. Прогањају ме сви они којима се свиђају спотови. Живимо најнормалнији живот, шетамо се по риви, у последње време слабије, људи или питају за паре или селфије – рекао је, а затим је додао:

Фото: АТА имагес

 

– Не знаш да ли је боље дати изјаве да људи не би нагађали или ћутати. Немам разлога да се кријем од новинара, нити да правим од себе нешто веће. Био је притисак, Хана није излазила напоље и сада где год се појави, сликају је свуда. Треба јој да се мало привикне, деца су ми зато повучена, цео живот су били скромни јер смо ми били експонирани.

Главна тема медија је била свадба Граша и Хане, која је организована за ужи број људи, а Тончи је сада открио како су се провели.

– Какав је човек, такав је и зет. Били смо сви изненађени што су заједно. Свадба је била фина и угодна. Имамо намеру да у септембру позовемо све пријатеље на једно место на обали – истакао је текстописац, којег ни ћерка, ни пријатељ нису питали за савет о брачној заједници.

Фото: Јутјуб принтскрин/narodni

 

– Нису ме питали за савет, немају потребе за тим јер су толико компатибилни. Требало би ми њих да питамо, без обзира што су кратко заједно. Обоје имају жицу за хумор и врло су искулирани, она обожава да једе, а он да кува и ето. Не осећа се никаква разлика у годинама. Да смо бирали и тражили, не бисмо нашли бољег – закључио је Хуљић.

На питање да ли види себе као једног од ликова из “Жикине династије”, он је све присутне насмејао одговором.

– “Жикина династија” је део опште културе, а на мене је највећи утисак оставио први филм из серијала, то је била озбиљна прича, па се касније претворило у комедију. Сигурно ће бити таквих случајева, као са Гидром, он је био у ситуацији да брине о унуку, верујем да нећемо дуго чекати на то. Ја сам нека средина Милана и Жике, ближи ми је Жика – рекао је Тончи кроз смех.

Хуљић се присетио упознавања са Грашом, када га је довео у “Магазин” као клавијатуристу, а тек је годину дана касније открио да поред тога што лепо свира, уме и лепо да пева.

Фото: АТА имагес

 

- Скоро годину дана нисам знао да он пева, довео сам га као клавијатуристу да би заменио мене. Тада сам се повукао из Магазина, имао сам 18 певача, сада их имам пет, шест и није то једноставно хендловати, велике су каријере, укључујући и самог себе. Први пут сам га чуо како пева после осам месеци након што је дошао, немам праксу да одлазим на концерте својих извођача и док смо чекали да крену да свирају и Петар је почео да пева и свира – започео је Тончи, присећајући се тог тренутка:

– Слушам и не могу да верујем шта чујем. Звучи као млади Оливер, а изгледа пет пута боље. Рекао ми је да пева само за своју душу, а онда сам му предложио да бисмо могли да уведемо мушки вокал у Магазин, он није хтео. Постао је познат преко ноћи. Маскирали смо га за наступ са Магазином, да га људи не би препознали. Следећег дана је имао свој први наступ и није хтео да напусти бенд.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".