Полицијски службеници су пресретачем, око 15.50 сати, на ауто-путу кроз Београд, код Бокељске петље, уочили и покушали да зауставе аутомобил марке „ауди“, који се кретао брзином од 199,7 километара на час, где је ограничење 100 километара на час.

Четрдесетдвогодишњи возач аудија се оглушио на знак полиције да стане и наставио да вози, али је брзом реакцијом саобраћајаца безбедно заустављен у Устаничкој улици, где је подвргнут алко тесу који је показао присуство 2,19 промила алкохола.

Возач се сукобио са полицајцима, пружајући отпор током контроле, па су га полицијски службеници савладали и безбедно довели у службене просторије.

Око 18.15 сати, у Улици Владимира Поповића у Новом Београду, зауставили су четрдесетогодишњег возача аутомобила марке „опел корса“, који је, како је дрога тестом утврђено, управљао возилом под дејством опијата.

Обојица возача задржани су у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве, а против четрдесетдвогодишњег возача аудија и кривична пријава због ометања службеног лица у вршењу службене дужности.

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".