Констракта се након финала Евровизије у Торину нашла на страницама чувеног "Њујорк тајмса", као и на њиховом сајту и званичној Инстаграм страници. У тексту под насловом: "Меган Маркл стигла на евровизијску сцену. Некако!", новинар америчког листа истиче да је Констрактин наступ представљао уметнички перформанс.

Фото: Јутјуб/Eurovision Song Contest

 

- Можда и најчуднији наступ вечери, српска представница Констракта, управо је заузела позорницу, како би извела своју песму "In corpore sano". Технички, то је песма, али више представља уметнички перформанс. Констракта током целе песме седи и највећи део времена пере руке у лавору, док четворо њених играча увија пешкире око својих руку - наводи се у тексту испод фотографије с наступа која је обишла свет.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, ово није први пут да се Констракта помиње у америчким медијима, па су се тако на сајту Хафингтон поста посебно цитирале речи Констракте да је Меган Маркл део песме "не зато што је толико важна у овом случају, већ што је представник свих оних људи у медијима на које смо фокусирани".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".