Али то није све, време Близанаца доводи до повећане жеље за апсорбовањем и разменом информација. У духу Близанаца које познајемо, ова сезона ће нас натерати да будемо флексибилни, отвореног ума и прилагодљиви.

Спремите се да се дружите, сезона Близанаца значи обиље дружења, али не као што мислите. Уместо да се дружимо где год је то могуће, ове године ћемо се припремити за дружење са старим пријатељима. Наравно, сваки хороскопски знак ће уживати у понудама сезоне Близанаца 2022. Али прецизније, Близанци ће морати да се фокусирају на себе, дају приоритет финансијама и ослоне на своју мрежу пријатеља и подршке.

Фото: Профимедиа

 

 

У суштини, када је у питању преузимање ризика и добијање онога што вам је потребно у животу - сада је време да положите све своје карте на сто и добијете оно што желите.

Близанци

Док се сунце креће кроз ваш знак, нема бољег времена од садашњости да се фокусирате на себе и своје личне циљеве. Шта сте спремни да промените? Имате одлучност да следите оно што сте зацртали. Замислите ово као космичко појачање - ви контролишете волан свог живота и одлучујете како желите да се возите. Ово је подсетник да се удубите у своју аутентичност и оно што вас чини јединственим.

Меркур, ваш планетарни владар, биће ретроградан у Близанцима и на крају ц́е се вратити у Бика ове сезоне Близанаца. Можда ћете се наћи у интроспективнијем расположењу него иначе док дубље размишљате о динамици ваших односа свих врста - од пријатеља и породице до љубавника и сарадника.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово је прилика за поновну процену како бисте могли да кренете напред са здравијим границама. Можда ћете осећати спољашњи притисак да се дружите, али слушајте своје унутрашње инстинкте ако жудите за соло временом. Ставите коначно себе на прво место, крајње је време.

Вага

Док се сунце креће кроз Близанце, Вагу, спремни сте да призовете још авантуре у свој живот. Можда вам је на уму путовање, а ако већ неко време планирате пут, можда ћете коначно само направити корак и резервисати карту. За вас путовање иде руку под руку са стицањем дубље мудрости.

Венера, ваш планетарни владар, завршиће кретање кроз област ваше карте која доводи односе у фокус. Када Венера уђе у Бика 28. маја, припремите се да уђете у непознати терен који од вас тражи да прихватите своју рањивост. Ово је савршено време за неговање интимних веза са другима. Корак по корак, без журбе, овај период је апсолутно ваш.

Водолија

Време је за мало више забаве, Водолије! Сезона Близанаца доноси преко потребну промену и прилагођавање става. Ваш посао је једноставан ове сезоне Близанаца: учините своје унутрашње дете поносним. Пратите све креативне хирове или жеље које имате, обрадоваћете себе.

Фото: Профимедиа

 

 

Размислите о хобијима или активностима у којима сте уживали у детињству и посветите се томе да их укључите у свој живот. Ово је такође невероватно креативно и романтично време за вас. Ако откријете да желите да излазите, сада је космички усклађено време да фантазије претворите у стварност и започнете већ једном ту везу, или планирате додатни посебан излазак.

Крајње је време да засијате, сав ваш труд ће се коначно исплатити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".