Наиме, Кристинин супруг је веома успешан адвокат, а како је једном приликом испричала упознали су се док је он тражио изгубљеног пса.

 

 

- Никола и ја смо се упознали сасвим случајно, и то на улици док је он тражио изгубљеног пса, а ја сам шетала своје две куце. У моменту када је мој пас излетео на пут јурећи мачку, замало га је ударио ауто. Никола га је ухватио, пришао ми, дао ми га и тада ме питао да ли сам видела његовог пса. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Разлетела сам се тада по крају да га нађем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визит-карту, а остало је историја - изјавила је она пре неколико година за домаће медије.

Водитељка Кристина са супругом Николом има сина Рогана и ћерку Тару.

Годинама краси екране Јавног сервиса Србије, а својом харизмом и непосредношћу Кристина Раденковић освојила је симпатије гледалаца.

 

 

Осим “Слагалице”, ради и квиз “Стигни ме ако знаш”, који је у самом врху гледаности. Центар њеног света су ћерка Тара, син Роган и супруг Никола. Са њима воли да проводи сваки слободан тренутак.

Мало ко зна да је Кристина јако образована. Прво је уписала Природно-математички факултет јер јој је, како је сама говорила, мајка поставила услов да очисти прву годину да би могла да се опроба и на Академији уметности. Оба факултета је успешно завршила.

Водитељка Кристина са супругом Николом има сина Рогана и ћерку Тару, а овако је говорила о венчању:

 

 

- Никад нисам желела венчање, свако ко ме зна може то да потврди. Као што видите савршено функционишемо без потписаног уговора. А и не желим да га потписујем са адвокатом - написала је шаљиво водитељка на питање једног фана, мислећи на свог супруга Николу који је по занимању адвокат.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".