Саша и Сузана дуги низ година су у складном браку и имају заједничку ћерку Александру, док певачица са претходним партнером има сина Данијела о којем Поповић води рачуна као да је његов син.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Певачица је једном приликом испричала да Данијел, ког је родила са непуних 18 година, није имао нарочито срећно детињство, јер се његов биолошки отац није интересовао за њега.

- Када смо се његов отац и ја развели, имао је седам месеци, тако да он није ни знао шта се дешава. Никада му нисам говорила ништа против оца, сматрам да ће Бог свима нама да суди једног дана и да ће свако добити оно што је заслужио у животу. Имали смо ту срећу, или несрећу, да Данијелов отац уопште није питао за њега. Тек када је Данијел кренуо у основну школу, његов отац се сетио да назове и пита за здравље сина. Са друге стране, ни Данијел није питао за оца, једноставно није осетио потребу. Мој син и ја смо пријатељи, он зна да може увек да рачуна на мене и Салета - рекла је тада за "Стил".

Данијел, како је певачица раније навела, не жели да чује ни реч о свом оцу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Данијел не жели да причам о његовом правом оцу, није заслужио да га помињем. Данијел је одрастао са Сашом и са мном и његов прави отац је Сале. Све што је научио научио је од њега. Он ради код нас у "Гранду", у режији, као тон-мајстор, и одлично се снашао. Мени срце расте сваки дан када чујем да га људи хвале, направили смо од њега дивног човека и верујем да ће једног дана бити диван супруг - изјавила је Сузана пре неколико година за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".