Александар Берчек из првог брака са Светланом,добио је двоје деце сина Николу и ћерку Милицу, док је у другом браку са Аном добио ћерку Мину и сина Милоша. Деца су повукла на оца, нико од њих не воли да привлачи медијску пажњу.

Име Берчековог сина Николе се појавило на одјавној шпици серије ''Тајна винове лозе'', па су се гледаоци запитали да ли има везе са славним глумцем. 

Фото:Архива Новости/В.Данилов

 

 "Тајне винове лозе" комбинује аутентичне, реалне локације и објекте који су направљени у студију, а Никола Берчек, син глумца Александра Берчека, потписује сценографију. Имамо и стару кућу с прозором усред дневне собе. Никола је то урадио по узору на нешто што има код свог оца у Руми. Мени је то било необично, али било је после згодно код снимања - испричао је редитељ. У кући, по узору на некадашњи дом Аце Берчека, живи породица Томовић.

Никола Берчек низ година је део филмског света, додуше иза камера. По занимању је сценограф, а бави се и продукцијом. Био је део екипе бројних филмова и серија: „Професионалац“, „Јагодићи“, „Улица липа“, „Кордон“, „Пад у рај“, „Смрдљива бајка“, „Ивкова слава“ 

Фото: Принтскрин/Facebook

 

Оно што истински осим сценографије Никола Берчек воли да ради, јесте музика.Активно свира гитару у бенду ,,Аутопарк''. 

Оснивач бенда ''Аутопарк ''су 2000. године основали Милан Јовановић, Огњенка Лакићевић и Ненад Јевтић. 

Музика  коју чланови бенда стварају би могла  да се опише као спој гитарске буке и поп мелодије, отрован утицајима америчких и енглеских бендова са краја осамдесетих и почетка деведесетих година прошлог века. Међутим, чланови бенда су изјавили да инспирација за стварање музике зависи од њиховог стања , да се померају музичке границе и да је дефинисање музике у сваком смислу досадно.  

Фото: Принтскрин/Facebook

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by autopark (@autopark_band)

Никола је стални члан бенда ''Аутопарк'' а осим њега ту су и Огњенка Лакићевић (вокал), Александар Шишић (бас), Бојан Дмитрашиновић (бубњеви), Душан Лопушина (гитара) и Александар Сивачки (клавијатуре).

(Курир.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".