Осим по песмама, људи су га препознавали и по специфичном изгледу. Многима су се у памћење урезали призори из спотова за две поменуте песме. Жика је тада носио дужу коса, браду и тамне Реј Бан наочаре, док се певајући тужне стихове шетао по прузи, крај реке или кроз ноћ, по хладним градским улицама. Био је особен и по томе што је на наступима свирао трубу, што и није тако уобичајено за домаће народњаке.

О томе да је итекако оставио трага у деведесетим сведочи и чињеница да је делић снимка са његовог наступа, док изводи нумеру "Само сам тебе имао" завршио у легендарном филму "Видимо се у читуљу", где је илустровао музику тог времена.

Жика је, иначе дискографску каријеру почео још давне 1986., а после најуспешнијег албума "Кад ја кренем", из 1994. снимио је још два, 1997. за ПРП-РТС и 2000. у продукцији Гранд, али није забележио исти успех.

После тога "нестао" је са естраде, и одселио се у Чикаго. Будући да га није било у медијима, многи су се питали шта се са њим догађа, а понека информација могла се пронаћи само на друштвеним мрежама.

На интернету је кружио и снимак његовог наступа из 2010. године, настао у Чикагу, који сведочи о томе да Жика и даље није одустао од певања!

Певача данас дефинитивно многи не би препознали, будући да више нема његовог препознатљивог имиџа. Антић је сада проћелав и просед, више не носи браду, нити тамне цвике, а у каквом издању се појавио гостујући прошле године у једној емисији можете видети на сликама у галерији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".