Констракта је на Евровизији заузела високо пето место, а у емисији је открила како ће се притајити на неко време, на шта ју је водитељка питала како то да се одлучила на тај корак у ситуацији велике популарности у Србији.

- То је била моја идеја још 5. марта, да кажем уметница је невидљива и да нестанем. Међутим, нисам имала храбрости, а све се претворило у велику медијску пажњу. Сада мислим да заслужујем да себи осигурам мир, знам да је сада време да се ова прича закључа - одговорила је певачица.

Констракта и водитељка разговарале су и о употреби симбола као што је Меган Маркл.

Фото: Профимедиа

 

 

- То је допринело виралности зато што отвара могућност читања на различите начине. Ти симболи остављају неку мистику па ту онда упише ко шта жели. Погодно је за конзумирање, на крају крајева. Што се тиче Меган Маркл, она није ту због хидратације, више је ту нагласак био на празнини свих текстова којима смо окружени. Она није битна, медији је користе не би ли стварали празан садржај - испричала је Констракта.

Што се тиче критке на савремени начин живота, певачица је рекла да је и она пре живела тако да зна када иде на скијање или на летовање, али да је "осетила бесмисао свега тога и рекла то наглас". - У позицији смо да радимо много због тог "мора". Вртимо се као хрчци у кавезу, без много смисла - објаснила је.

- То је то. Сви смо у позицији да гањамо своју егзистенцију и све време имамо привид слободе и слободног времена који не постоји. И та година дана рада за две недеље мора... знаш о чему причам - додала је Констракта.

Испричала је и да мисли да јој медијска пажња неће отупити критичку оштрицу јер за то има превише година и искуства:

- Ја сам се на неки бизарни начин нашла на позицији Меган Маркл. Добро, не баш на позицији Меган Маркл, али ту негде. Мислим да имам довољно година и довољно критичког капацитета да се у то не увучем и да помислим да је то смислено остварење неких мојих амбиција.

О својим будућим плановима рекла је следеће:

"Дозволићу себи време да ово процесуирам. Не желим да упаднем у хиперпродукцију и да будем у моду у којем се од тебе нешто тражи, а ти дајеш по диктату.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".