Игор Старовић лудо је волео водитељку Драгану Катић. О њиховој вези пре скоро две деценије доста се писало, а онда је уследио раскид. С временом приче о великој љубави су утихнуле, али не и сећања. Он је једном приликом 2021. године говорио о њој.

- То је било заиста давно, једва се и сећам, али Драгана је једна дивна особа, сјајна дама, велики другар. Та прича која се дешавала са нама била је пре више од двадесет година, али то се не заборавља - присећао се Игор.

Фото: sarics

 

Драгана Катић и Игор Старовић су у периоду када су се забављали радили пуном паром, па је времена за уживање баш било мало. С обзиром на то да нису успевали да се у потпуности посвете једном другом, свако је кренуо својим путем.

- Сваки дан се нешто радило, ако нема свирке, онда су ту наступи, али без обзира на то стварно ме за њу вежу најлепша сећања - рекао је он једном.

Фото: В. Данилов

 

Игор је провео 10 година у бенду "Дивљи кестен" где је био певач, композитор и аранжер. Група је настала 1992. године за време рата и одмах су постали миљеници публике.

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".