Рођен је у Краљеву, те су га као дете окарактерисали као веома надареног и музикалног. Током година је успео да заштити свој приватни живот од јавности, те се мало информација о њему могло открити, али је певач пре пар година обелоданио један део живота који је растужио јавност.

- Ја сам морао да кренем у школу у пола пет. Сви моји другари почињу да шетају девојке, а мене су сви гледали као другара. Некад је било само суво парче хлеба које смо морали да делимо - рекао је Шушић у једној емисији.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Срећкова музичка каријера почела је давне 1992. године. Он је тада био зрео човек, који зна шта жели и који је сигуран у своје квалитете и способности. Изабрао је да се опроба у свету народне музике, која се у том периоду врло радо слушала по кафанама и сличним угоститељским објектима. Касније је оваква врста музике придобила име "фолк" музика. Срећко је своје прве песме објавио у сарадњи са издавачком кућом "Јужни ветар".

Шушић је био активан певач све до 2006. године. Те године је он напрасно прекинуо све планиране пројекте и изјавио је да је музика изгубила вредност и смисао појавом "Гранд" продукције. Он је том приликом изјавио како је ова продукција фабрика нових певача који немају талента, изјавили су тада медији.

Након тога, Срећко није имао пуно додира са јавном сценом и свима је било јасно да је одлучио да води миран и изолован живот, ретко где се могао срести. Ипак, у једном престоничком локалу, дошао је у својству госта, где је на наговор људи из кафане које су га препознали одлучио да се лати микрофона и запали већ подгрејану атмосферу иако на штакама. Многи су се пријатно изненадили његовом приступачношћу и приземношћу, али су и били потресени призором његових ногу, које сада изгледају много горе него пре, како је потврдио извор за "Републику". Шушић, иначе болује од церебралне парализе, због које може да иде само уз помоћ штака.

Фото: Јутјуб принтскрин/Juzni Vetar 2 StudioMMI

 

 

- Била сам у једном локалу, у једном моменту сам била јако пријатно изненађена кад сам на вратима угледала Срећка Шушића, старије генерације су га одмах препознале (смех). Нисам га дуго видела али се ниста није променио, нажалост на штакама, тужан призор, ноге му изгледају баш лоше. Али Срећко као и увек направио је одличну атмосферу. Један диван и приземан човек и велики господин - рекао је извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".