Наиме, на снимку који је објављен види се неколико младих Руса како седе окупљени око телевизије и са нестрпљењем чекају да водитељи прочитају поене које је Украјина добила од публике.

 

 

Нису крили своје незадовољство након обелодањивања поена, а демонстративно су почели да се жале и вриште у екран, због чега су били критиковани.

 

 

Убрзо се огласила и Рускиња која се налазила међу окупљенима на контроверзном снимку.

 

 

"Та плавуша сам ја! Веома нам је драго што сте приметили нашу реакцију. Рећи ћу само да сам тако реаговала искључиво зато што Шанел није победила. То је све. Она је била и остала мој фаворит", написала је она.

Међутим, нису сви веровали у њено оправдање.„Да је то једини разлог, опростио бих, али не мислим тако“, написао је један коментатор. "Чекај, да ли су љути или познати? Не могу да кажем", упитао је други. "Ово је јако језиво", закључио је трећи.

 

 

Подсетимо, "Оркестар Калуша" добио је специјалну дозволу да напусти Украјину упркос закону који забрањује војно способним мушкарцима да напусте ратом захваћену земљу. Победу су у Торину однели песмом "Стефанија", након што су све време били фаворити на кладионицама.

- Немамо планове, не знамо шта ће бити када се вратимо у Украјину. Имамо рат. Рат, а не ратни филм. Будимо се уз звуке експлозија. Тешко је шта нам се дешава. И деси нам се да устанеш ујутру и ниси сигуран да ли су ти породица и пријатељи још живи.Непрестано смо забринути,од дана када смо прешли границу.И једва чекамо да се вратимо у домовину, да будемо код куће, са нашим породицама - рекао је фронтмен Олег Псиук раније на конференцији за новинаре.

Песма "Стефанија" говори о старењу, а атмосфера је носталгична. Наратор схвата колико је мајка учинила за њега, свестан је њених борби и свега што је прошла. На крају строфе чује се и успаванка. Чланови групе раније су рекли да је њихова пјесма Стефаниа постала "украјинска химна".

Након финала бенд је објавио и спот за песму који приказује потресне сцене из разрушене Украјине.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".