Ован

Ован је знак који има тенденцију да све контролише и често мисли да све разуме и зна најбоље, те да је баш његово мишљење најисправније. Свекрва Ован често јасно и гласно указује на чињеницу да има више искуства од вас и да због тога има право да се бави вашим животима. Најбољи начин да се слажете са свекрвом Овном је да кажете ДА и наставите даље по свом. Непотребно је износити своје мишљење, јер свекрва у знаку Овна се свакако са њим неће сложити. Иако је свеприсутна и контролише све, ова свекрва је заштитнички настројена према свом детету, али и према снаји.

Стрелац

Свекрва Стрелац је веома везана за своје дете, па када дође дан да се дете осамостали и ожени ова мама постаје очајна и осећа се усамљено. Свекрва Стрелац на крају своју снају види као ривалку која јој краде љубав сина. Такође очекује да је снаја у томе потпуно разуме.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Мајке Лавови обожавају када добијају пажњу својих синова. Дакле, ако свекрва Лав примети да јој син проводи пуно квалитетног времена са својом супругом, постаће веома љуоморна. У таквим случајевима неке свекрве изазивају неспоразуме између младог брачног пара, који с временом могу довести до осећаја неповезаности. То пак чини маму повезанијом са својим сином.

Рак

Ако је ваша свекрва рођена у знаку Рака, наоружајте се свим стрпљењем света, требаће вам. Од свих свекрва је убедљиво најнаметљивија. Можда ће вас звати 10 пута дневно да би се уверила да је њено дете добро, да има чисту одећу и да је јело.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Свекрва Шкорпија не верује људима лако, тако да ћете морати да се подвргнете многим тестовима и таман када помислите да сте прошли и да вам она коначно верује, открићете да вам још увек не верује у потпуности.

Секрве у знаку Шкорпије су радознале и склоне оговарају и постављању превише питања, што тера снаје да држе дистанцу.

Водолија

Веома је тешко предвидети њено понашање или разумети шта свекрва Водолија мисли. Међутим, она је организована и воли правила. Воли да се окружује интелигентним људима који су успешни, па ако спадате у такве она ће се према вама односити са пуно поштовања и третираће вас као своју ћерку.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Свекрва у знаку Рибе је једна од најљубазнијих свекрва. Ако пролазите кроз нешто тешко, не устручавајте се да тражите њену помоћ, она ће вам дати савет који вам је потребан. Међутим, пошто је сама осетљива особа, избегавајте да је критикујете јер ће се осећати лоше и то би могло да буде веома драматично.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".