Како се сумња, чланови ове организоване криминалне групе су од септембра 2021. године трговали наркотицима на територији Београда, Републике Србије и региона.

Полиција је ухапсила Т. М. (63) и Т. Д. (55) због постојања основа сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, док се за две особе интензивно трага.

Фото: Јутјуб принтскрин/МУП Републике Србије

 

Полиција је у Старим Бановцима пронашла инсталирану, активну лабораторију за производњу марихуане, где су заплењене 123 стабљике канабиса просечне висине 55 центиметара, као и око 4,5 килограма марихуане намењене за даљу продају.

Претресом просторија у Батајници, полиција је пронашла још једну лабораторију за производњу марихуане, 276 стабљика канабиса просечне висине 90 центиметара и око 0,7 килограма марихуане, која је, како се сумња, намењена за даљу дистрибуцију.

Такође, претресом локација полиција је пронашла и 4.000 евра који су, како се сумња, стечени продајом наркотика.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они су, уз кривичну пријаву, приведени надлежном тужилаштву, након чега им је судија за претходни поступак одредио притвор до 30 дана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".