Син се 2007. вратио у Индију, али је остао без посла и породица је морала да га издржава више од две године, пише индијски Тајмс. У међувремену је тридесетпетогодишњак добио посао пилота.

Износ одштете коју родитељи желе укључује трошкове раскошне свадбе одржане у хотелу са пет звездица, луксузни аутомобил вредан 80.000 долара и плаћање брачног путовања младенцима у иностранство. 

Његови родитељи кажу да су 2016. уговорили његов брак са девојком која данас има 31 годину, надајући се да ће у пензији имати "унуче с којим ће се моћи да се играју".

- Највећи је проблем у тому што нама у овом животном добу треба унуче, али мој син и снаја о нама не воде рачуна. Уговорили смо му венчање надајући се да ћемо једног дана постати дека и бака. Од тада је прошло шест година - рекао је Прасад. - Осећамо као да, упркос томе што имамо све, заправо немамо ништа. Врло смо несрећни.

Суд је прихватио тужбу. Адвокат родитеља рекао је да пар тражи новац због 'психичке окрутности'.

Син и снаја нису били доступни за коментар. 

У Индији се поштује снажан традиционални заједнички породични систем који укључује суживот више генерација, које често живе у истом домаћинству.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".