Уколико сте рођени у неком од променљивих хороскопских знакова (Близанци, Девица, Стрелац или Рибе), честитамо, јер ће на вас потпуно помрачење Црвеног Месеца најмање утицати

Променљиви знаци, међутим, имају Шкорпију у кадентним кућама, чинећи ефекте ове лунације мало мање уочљивим. Ово помрачење се првенствено односи на ослобађање нечега што вас је спутавало већ неко време, али вам је пружило стабилност; као променљиви знаци, немате тенденцију да се толико борите са овим.

Близанци, Девица, Стрелац и Рибе имају тенденцију да прихвате промене много више и лакше од других знакова, што значи да ће овај Црвени Месец за њих бити нешто мање изазован.

Ако сте променљив знак, ево зашто вам потпуно помрачење Месеца неће бити тако велика ствар:

Близанци

Помрачење Месеца у знаку Шкорпије ће осветлити вашу шесту кућу изолације и повлачења, подстичући вас да се мало опустите када су у питању ваше свакодневне навике и рутине.

Ви имате тенденцију да тражите много стабилности и контроле, али сада је време да размислите како можете да промените своје навике. Било да се то односи на ваш посао или како се бринете о себи, од вас ће се тражити да олабавите стисак када наступи помрачење Месеца.

Сада је сјајно време да се одморите и напуните батерије — покушајте да не узимате на превише нових пројеката или задатака сада.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Ваша трећа кућа комуникације и идеја биће подложна неким крупним дешавањима 15. маја, када се енергија помрачења појави.

Сада је време да размислите које идеје или начини размишљања вас коче: да ли постоји хоби који сте прерасли или начин размишљања који вам више не одговара? Ово је савршено време да то оставите иза себе.

Помрачење вас тражи да размислите о томе да се отворите новим идејама, начинима размишљања и могуц́ностима.

Ово помрачење је савршено време да размислите о томе како можете да се ослободите свих навика и размишљања које су вас спречиле да више отворите ум.

Стрелац

Помрачење Месеца у Шкорпији ће истаћи вашу 12. кућу повлачења и изолације, што ће вас навести да размислите које менталне навике ћете можда морати да напустите током овог времена.

Склони сте да бдите над својим менталним здрављем и свр држите под контролом, али сада је време да олабавите стисак. Ово обично буде област вашег живота у којој сте склонији опсесији која никада није добра, тако да је сада савршено време да се ослободите порива да се хипер-фокусирате на свој ментални склоп.

Ослоните се више на то како се сада осећте у свом физичком телу. Које свакодневне праксе можете да укључите у свој живот да бисте пружили себи више мира? Сада је право време да размислите о томе.

Рибе

Како помрачење Месеца у Шкорпији осветљава вашу девету кућу система веровања и духовности, од вас ће се тражити да размислите о одређеним идеологијама које ћете можда морати да напустите, а које сте потенцијално прерасли.

Ваша духовна уверења су вам невероватно важна, као воденом знаку, и због тога ће вам помрачење вероватно понудити позитивније промене од било чега другог.

Ово је сјајан тренутак да размислите о томе како можете да се ослободите потребе за контролом око онога у шта верујете и да се више ослоните на проналажење задовољства у учењу нових ствари.

(Нај жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".