С тим у вези, појединачни знакови Зодијака могу рачунати на занимљива познанства, а некима ће се срећа у љубавној сфери осмехнути двоструко - талас осећања ће их покрити и одвести их до службе матичара.

У наставку откријте ко су срећници који ће овог лета упознати љубав свог живота!

 

Рак

Од 18. јула до 11. августа Венера ће бити у вашем знаку, што значи да имате све шансе да побољшате свој лични живот. Усамљене Ракове чека невероватна љубавна авантура. Да, на први поглед може изгледати да бајка на обали која остаје само тамо, али не у вашем случају. Односи са супротним полом ће се брзо развијати и после одмора. Ако Рак покуша и уложи напор да изгради озбиљну везу, лагано флертовање и ненаметљива романса ће се развити у јаку и обобећавајућу везу.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Лето је најповољније време за проналажење постојане љубави. Положај Венере ће на сваки могући начин допринети успостављању личног живота - упознавање са потенцијалним партнером ће бити неизбежно. Вероватно ће то бити неочекивани сусрет са странцем или познаником. Јарчеви су скептични према везама на даљину, али година тигра ће их научити да се помире са овим.

Близанци

До краја јуна Близанце ће очекивати прави налет емоција у љубавној сфери, што ће дати конјункција Венере са Ураном у вашем знаку. Будите спремни на чињеницу да ће стрела љубави полетети од Купидона - имате све шансе да вас потпуно преплави овај осећај. Они представници знака који су одбили да верују у љубав на први поглед доћи ће до супротног уверења. Постојаће жеља да се венчате са овом особом што је пре могуће, али звезде вам не саветују да журите. Уживајте у тренутку, боље упознајте партнера, проучите његове навике и размислите да ли делите његов поглед на живот? Ако је одговор потврдан, онда поступајте храбро и одлучно.

 

Лав

Лавови овог лета такође могу рачунати на подршку планете љубави Венере. Паралелно, друга планета ће се мешати у ваш живот - Јупитер (познат као "планета среће"). Ово ће бити срећан период у животу Лавова, који ће им донети много занимљивих и значајних познанстава. Савети звезда: излазите чешће, не одбијајте да присуствујете догађајима, покажите интересовање у односу на супротни пол, идите на састанке. Главни задатак је да не седите код куће. Не треба чекати и надати се да ће особа сама доћи у вашу кућу, иако се такав поклон судбине не може искључити. Ипак, будите опрезни, многе од вас могу збунити скупи поклони и примамљиве понуде, а иза свега тога могу да се крију неразумне намере супротног пола. Водите рачуна о поузданом сапутнику и не мењајте се.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".