Како се сазнаје, не само да је Констракта привукла Гагину пажњу, већ је поп звезда затражила од свог тима да дођу до Ђурићеве и понуде јој сарадњу на дуже стазе.

Фото: AP Photo/Luca Bruno

 

 

- Констракта је недељама пре него што је стигла у Торино имала велики успех на светском нивоу. Њена песма "Ин цорпоре сано" постала је једна од најслушанијих на многим платформама, а њен успех је растао из дана у дан. Када се појавила на Евровизији, у европским медијима су је све чешће називали српском Лејди Гагом. Такви написи су привукли Лејди Гагу, која је у Констракти препознала велики потенцијал за светску сцену - испричао је неименовани извор, и открио да је певачица тражила да њен тим ступи у контакт са Констрактиним сарадницима.

- Лејди Гага је одушевљена њеним наступом, појавом и досадашњом музичком каријером и код ње је препознала аутентичност. Планира да јој понуди конкретну сарадњу након што се слегне хаос око Евровизије, јер сматра да ће то бити савршен тренутак. Радо ће јој помоћи да се пробије на светско тржиште како због талента, тако и због чињенице да Гага обожава Србију, у којој је била пре неколико година са својим тадашњим вереником - прича извор, и наводи да Констракта, иако је жанровски веома различита од Лејди Гаге, поштује њен лик и дело.

Фото: Профимедиа

 

 

- Ани је симпатично то што је европски медији пореде са Лејди Гагом, иако се њихова музика потпуно разликује. Будући да је песма „Ин цорпоре сано“ доживела велики одјек у свету, Констракта је у последње време почела да разматра и идеју да сними албум за инострано тржиште. На крају, можда баш започне сарадњу са Лејди Гагом и сниме заједничку песму. То би био пун погодак - каже извор на крају за "Ало".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".