Шкорпија је најманипулативнији хороскопски знак

Иако је Шкорпија можда мала, зна добро да убоде! То је један од најтајанственијих знакова, а то користе највише за манипулацију. Шкорпије своја осећања изражавају другачије од осталих водених знакова - врло су страствени и одлучни људи који се неће зауставити ни пред чим ако нешто желе да остваре. Њихова сналажљива и љубоморна нарав значи да ће максимално искористити сваку од ваших слабости. Понекад с тим иду предалеко, али осећај сопствене важности обично их спречава да то виде док не буде прекасно.

Фото: Профимедиа

 

Вага је главни манипулатор

Као знак који се највише бави једнакошћу и правдом, можда је необично видети Вагу на овом списку. Ипак, Ваге су један од најманипулативнијих знакова. Иако им је крајњи циљ склад, оне ће рећи или учинити управо оно што људи желе да чују или виде, како би стекле свачију наклоност. Њихов проблем је што не воле да бирају стране и зато ће глумити заговорника свима, како се нико не би наљутио. Као један од најмање искрених хороскопских знакова, не боје се ту и тамо да кажу неку лаж, ако то значи да избегавају сукобе.

Фото: Профимедиа

 

Близанци знају како да добију оно што желе

Још један знак Зодијака за који се зна да изврсно лаже - Близанци су стручњаци за манипулисање људима. Њихова комуникативна нарав даје људима лажни осећај сигурности због којег многи стичу уисак да могу у потпуности да им верују. Уколико све откријете Близанцима, то може буде ризичан потез јер никад нисте сигурни коју верзију њих добијате сваки дан. Њихова превртљива нарав значи да ће одједном из хира одлучити да искористе ваше тајне као оружје.

Фото: Профимедиа

 

Рак користи емоционалну манипулацију

Овај облик манипулације помало се разликује од осталих на овом списку. Као врло сентиментални појединци, Ракови постају жртве сопствених осећања, а као резултат тога обично захтевају толерантне и емпатичне људе око себе, но чини се да те особине понекад узимају здраво за готово. Иако се можда труде најбоље што могу, Ракови ће и даље осећати да од њих не добијају одговарајућу бригу и сматраће да је емоционална манипулација једини начин да им то јасно дају до знања.

Фото: Профимедиа

 

Девице су паметни манипулатори

Иако вам се можда чине да су помало хладне и далеке, Девице су заправо врло осетљиве особе које се једноставно никад не отворе брзо. Можда то никад неће показати споља, али критика може прилично да их увреди, поготово ако је то нешто што су приметиле код себе и свесне су тога. Као један од најпаметнијих знакова, Девице тачно знају како да надмудре и манипулишу људима којима желе да се врате. Њихов перфекционистички став протеже се и на манипулацију - корак по корак планираће цео сценарио како би вас довеле у најгори могући положај, а да ви то и не приметите.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".