Јелена Јојић, београдска мадам која је ухапшена због сумње да је посредовала између клијената и проститутки и за то узимала 40 процената зараде, такође је признала кривицу и осуђена је на 15 месеци затвора, условно 4 године и 500.000 динара.

Мадам Јелена је осуђена на 100.000 динара више због друге, од осталих учесника.

 

 

Да подсетимо, старлете Наташа Шавија и Сања Станковић су се по београдским хотелима наводно састајале са клијентима, где су биле организоване оргије, а све су уговарали Душко Бањац и Никола Анђелић, који живе у љубавној заједници.

Ријалити учеснице Сања Станковић и Наташа Шавија ухваћене су наводно у великој акцији полиције у Београду у којој је ухапшено 29 особа, а које се сумњиче да имају везе с елитном проституцијом.

Старлете су с клијентима долазиле у контакт највише преко двојице мушкараца, па су се у београдским хотелима са муштеријама налазиле на више локација.

 

 

Девојке су наводно подводили Душко Бањац и фитнес инструктор Никола Анђелић, а поред Станковићке и Шавије, на списку су и Плејбојева зечица Мартина Рајић, Славица Дајана Трипуновић и друге девојке. Против свих девојака које су на списку, као и против организатора, поднете су пријаве, за некима се још трага, неке су ухапшене, а неке у бекству, пише поменут медиј.

- У великој акцији полиције одузети су им лаптопови, УСБ уређаји, где се чувају сви подаци, као и цене услуга које пружају девојке које раде за Душка и Николу. У компјутеру су пронађене белешке с терминима када се девојке састају с клијентима, журке на којима су уговарале посао, каталози и хотели у којима се одседало. Они преко Јелене Јојић Мадам организују девојке, праве групњаке и оргије за политичаре, бизнисмене и спортисте, али понекад и за људе који нису део јавног света, а спремни су да плате. Такође се наводи да су се цене кретале од 1.000 до 5.000 евра за вече. Шавија и Сања ухваћене су у проституцији с бизнисменом с којим су се налазиле на неколико тајних локација у центру Београда, а Мартина Рајић је затечена на делу. Поред Бањца, Анђелића и Јелене Јојић Мадам, лисице су стављене Мартини, која неће бити приведена у тужилаштво на саслушање јер је она због проституције приведена у Прекршајни суд. Мартина ће бити саслушана као сведок - наводи извор.

 

 

Макрои Душко и Никола наводно дуже време живе заједно у љубавној заједници.

- Анђелић је познати фитнес инструктор, док се за Бањца зна у естрадним круговима с обзиром на то да је једно време радио као менаџер. Њих двојица живе у љубавној заједници већ дуже време, а иначе су приватно присни са старлетама које се сада сумњиче да се баве проституцијом и које су ухапшене, па је на обострани пристанак уговаран посао. Дешавало се да се послови уговарају и док су сви заједно по сплавовима у изласку, па се девојкама само преко позива, ретко порука, проследи адреса где и када да се нађу с клијентима - прича извор.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".