Мало је познато и да је Александра прекинула школовање у средњој школи због певања, те да има само осам разреда основне. Она је живела у Белом Манастиру с мајком Борком Михајловић, а као веома млада пријавила се за учешће у “Звезде Гранда” и обавезе око наступа нису јој дозвољавале да настави школовање.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ aleksandraprijovic

 

 

Једном приликом она је чак и признала да је напустила школу, али да планира да је једнога дана заврши:

- Уписала сам Другу средњу школу и завршила редовна три разреда, али четврти нисам. Просто, живот ме је одвео на другу страну. Кад ти се деси нешто о чему си одувек маштао, као ја о певању, онда занемариш све остало. Конкретно ја школу. Кајем се и свакако желим да наставим школу - признала је Александра једном приликом за "Информер".

Оно што се може приметити јесте да је Александра, када је тек започињала своју каријеру, изгледала прилично другачије. Очигледно је да је увећавала усне и одрадила јос неке естетске интервенције на лицу.

Иако је њен живот у овој кућици у Белом Манастиру био је веома леп, она је ипак сањала да буде певачица:

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

 

- Када сам имала три године, облачила сам и стављала мараме на главу и претварала сам се да сам Цеца и Брена. Њих две су моји идоли, и кад год су били на телевизији ја сам чекала да се средим и имитирам их - рекла је Пријовићка и открила да је прву награду освојила када је била четврти-пети разред певајући песму Нине Бадрић на фестивалу "Деца певају хитове".

Александра сада са сином Александром и супругом Филипом живи у кући која вреди пола милиона евра, а како је неколико пута изјављивала, велику захвалност дугије мајци Борки која ју је извела на прави пут.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".