- После седамнаест година живота у Дубаију, враћамо се у Србију. Време је- открила је глумица у разговору са новинарима на сету серије у продукцији Телекома Србија и куће "Монте Роyал Пицтурес". Она тумачи Анђу, жену која носи велики терет.

- Лик Анђе је сад пошао мало узбрдо, метафорички се пење уз стене и свој комад муке делиће са људима. Допало ми се што је мој лик добио тегове који јој успоравају корак, а опет, не искључују моменте кад из чистог бића прераста у нешто смешно.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Постоји велико узбуђење док снимамо наставак, на базу коју смо поставили у првој сезони, у другој су се мењале околности, а сад се отварају и дубље ствари. Гледала сам серију неколико пута, уживам у ономе што је добро, а волим и да гледам колеге.

У трећој сезони појављује се и Јелисавета Сека Саблић, а снимање је било прилике да Весна само настави дружење са колегиницом, с обзиром на то да од 2018. заједно играју у представи "Врат до стакла" у Југословенском драмском позоришту.

- Имала сам срећу да са Секом играм и раније. Била сам члан ЈДП, а 18 година није ме било на сцени. Вратила сам се на позив Тамаре Вучковић, а Сека и "Врат од стакла" су темељ, зид на који ћу да се наслоним.Такав је парнтер, диван човек, мудра и духовита и играти са њом је дивно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".