Да ли би сте нешто на себи променили?

- Ништа нешто специјално ја не бих мењала, само да се одржавам, ако је то могуће наравно. Али добро, просто имам 43 године, и наравно да сад треба мало другачије да се негујем него што је то било раније. Али као што сам и рекла, то ће све негде бити умерено, и они су људи који пропагирају такав неки изглед, да то може лепо да изгледа и у мало старијим годинама, а опет да се лепо негује и да не буде промењено да је непрепознатљиво - рекла је Илда.

Како сте успели као млађи да одржите ту своју аутентичност, а да не подлегнете тим трендовима, данас су све жене исте?

- Па јесу, на жалост. Искрено ја волим да видим да се жене негују, да воде рачуна о себи и девојке такође. Али мислим да смо ми негде прихватили много више нечега са запада и света генерално. Сада како неко изгледа тамо, све девојке треба да изгледају тако и да буду обучене исто. Треба пратити трендове умерено, али мени је опет најлепше да останеш свој, да имаш неки свој печат, другачије од онога што су сви, не морамо да будемо исти. Тако да ја негде више волим тако неке ствари.

Фото: АТА имагес

 

 

Скоро сте покренули нови бизнис у Америци, како то функционише, да ли је то Ваша академија?

- То је прошле године почело на иницијативу мог супруга, који генерално тамо има своју спортску академију за фудбал. И онда, кад смо ми тамо боравили, он је рекао "зашто ти мало овде не би почела да се бавиш тенисом, то је нешто што си играла толике године и знаш све о томе". И негде ми је било прихватљиво зато што ми је жеља била у неким годинама касније се бавим радом који има везе са малом дечицом. И у овом тренутку то је испало фантастично, прошле године је било то моје прво искуство и уопште тај неки педагошки приступ, да сад сам ја та која неког учим и показујем. Било је јако лепо и успешно, што ћемо наставити и овог лета. Тако да ето, ја сам тамо ''цоацх''. 

(Ало) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".