Prepper Princess, ауторка књиге "Living on Almost Nothing" објавила је видео на Јутјубу у којем објашњава своју тактику.

- Чувам сву своју нежељену пошту како бих могла да је користим за паљење ватре и имам Роки бокс који ми пружа на хиљаде филмова и ТВ емисија, а не плаћам кабловску - рекла је она.

Жена која прати повољне цене такође се побринула да купи повољан дом, па је текуће трошкове свела на минимум. Купила је трошну кућу са два кревета и два купатила за само 67 хиљада долара.

- Овако могу да живим испод границе сиромаштва јер сам то платила готовином. Узела сам сав приход и продају од своје претходне куће и уложила сам их у берзу пре него што је берза доживела велики узлет па ми се посрећило.

- Врло је једноставно. Једина ствар које сам купила нове су софа, кухињски сто и мој кревет. Држим се једноставне гардеробе. Не купујем пуно одеће. Своје пиџаме добијем за долар или мање у трговини  половне робе - додаје јутјуберка.

Када је купила свој дом био је дотрајао и требало је на њему пуно радити.

- Купатило је било у запуштеном стању. Уместо да све мењам, очистила сам ве це, огулила и залепила плочице за само 24 фунте. Кухиња је кад сам дошла овде била неупотребљива. То је преуређена кухиња коју сам углавном сама радила. Купујем само најјефтинији шампон од 88 центи и најјефтинији сапун и то је све што ми стварно треба. Шампон, регенератор, сапун, бријач и рукавице за пилинг - објаснила је штедљива жена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".